Cenzaa

D kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid binnen zit. In de cosmeticabranche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buitenuit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa wordt er ontwikkeld met de Inside & Outside visie: de heilzame voedingssupplementen, biologische theeën, huidanalyse en het unieke PCN2 systeem. Cenzaa speelt hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect.

 

Cenzaa biedt effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met geavanceerde ontwikkelingen.

 


PCN2@ Systeem

 

Cosmeticaproducten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering dan de gangbare cosmetica doen. Het PCN2@ systeem  is deze overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daarvoor baanbrekende huidverbetering. Bag in a Bottle systeem

 

Cenzaa werkt met het unieke 'bag-in-bottle' systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2-werkstoffen bewaard. Zo garanderen wij een langdurige kwaliteit.