Gezichtsbehandelingen

 

Om uw behandeling zo persoonlijk te maken, starten wij met het bespreken van uw huidwensen. Daarna wordt een professionele huidanalyse gemaakt en verrichtten wij een vochtmeting, zodat we u een persoonlijk 6 stappenplan huidadvies op maat kunnen geven. U bent meer dan welkom!


Advanced Skincare            € 45,00

 Duur van de behandeling: 45 minuten.

 

Behandeling met geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage decolleté, als afsluiting een serum en dag- en nachtverzorging. 

 

Speciale aanbieding! Voor een totaalprijs van € 75,00 krijgt u bij deze behandeling een Advances Skincare box ter waarde van

€ 64,50 Gratis met 7 Cenzaa producten, afgestemd op u huid! Slechts één welkom actie per persoon. Impressions                        € 57,50

Duur van de behandeling: 60 minuten.

 

 

Behandeling met geurreis, welkomstmassage, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van decolleté, als afsluiting  een serum en dag- en nachtverzorging. 

 

Incl. epileren/ harsen van de wenkbrauwen. 

 

 Moments                             € 75,00

Duur van de behandeling: 90 minuten.

 

 

Behandeling met geurreis, welkomstmassage, uitgebreide reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht, hoofdhuid en decolleté, masker, als afsluiting  een serum en dag- en nachtverzorging. 

 

Incl. epileren/ harsen van de wenkbrauwen.