gezichtsbehandelingen


Alle gezichtsbehandelingen zijn naast huidverbetering ook gericht op totale ontspanning. Elke behandeling wordt gestart met een huidanalyse en een vochtmeting van de huid. Hierdoor is de behandeling op maat gemaakt waar we samen aan de huidproblemen kunnen werken. 

 

 

 

Advanced Skincare


Een unieke kennismakingsbehandeling waar Wellness & Huidverbetering hand in hand gaan! 

 

Impressions


Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidwens is afgestemd. 

Moments


Verras uzelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling en geniet lang na van de huidverbeterende effecten.Lichaamsbehandelingen

Mooi Maarssen biedt ook lichaamsbehandelingen aan zoals een ontspanning massage en het ontharen van het lichaam. Bij het ontharen wordt er gebruik gemaakt van een harsroller. Deze hars wordt ook wel striphars genoemd omdat deze door middel van strips verwijderd word. Modules

U kunt ook terecht voor de kleine behandelingen zoals, het in model brengen van de wenkbrauwen, het verven van de wenkbrauwen en wimpers en voor het verwijderen van haren in het gezicht. Ook hierbij maken wij gebruik van een kleine harsroller. 


GELLAK

Heb je problemen om je nagels te laten groeien of wil je een versterking op de natuurlijke nagel dan is gellak echt iets voor je. 


Gellak breng je aan op de natuulijke nagel. Het resultaat: prachtige nagels die er minimaal 12 dagen mooi uit zien!