Het 6 Stappenplan

Neem tijd voor uzelf en gun uw huid het beste. Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat behaald wordt door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De andere 50% van het resultaat wordt behaald in de salon. Hieronder neem ik alvast het 6 stappenplan met uw door.

 

 


Stap 1. Reinigingen


De allerbelangrijkste stap, een stap die eigenlijk nooit mag worden overgeslagen en essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. Omdat de huid de hele dag wordt blootgesteld aan zaken die de huid vervuilen, zowel van buitenaf als van binnenuit, is het van groot belang de huid 2 x per dag te reinigen. 

Stap 2. Peeling


De hoornlaag is belangrijk als bescherming, echter een te dikke hoornlaag laat de huid ruw aanvoelen en geeft haar een doffe, vale uitstraling. Tevens kan het ook nog eens voor pukkeltjes en puistjes zorgen doordat de poriën geblokkeerd worden. De huid is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Om dit proces te helpen is een peeling of scrub een absolute must! 

Stap. 3 Complex


Er zijn complexen voor iedere huidconditie, man of vrouw, jong en oud. Een complex of serum is een dunne fluid en is de levensverzekering voor de huid. Dankzij de speciale PCN2@ formule werkt een complex sneller en dieper in de huid. De meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, oppeppen, lichter maken of beschermen. Een paar geconcentreerde druppels zijn super efficiënt! Stap 4. 24H Crème


De huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe kunnen brengen. Daarom is het heel belangrijk de juiste crème te gebruiken die past bij de huidige huidconditie. De professionele Cenzaa crèmes zijn hoog geformuleerd met het revolutionaire PCN2@ werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Bij dagelijks gebruik is het resultaat al binnen korte tijd te zien. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden d.m.v. de hoge dosering aan antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen Uv-straling, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. 

Stap 5. Masker


Regelmatig gebruik maken van corrigerende maskers houdt de huid gezond, net als regelmatige lichaamsbeweging ons lichaam in vorm houdt. Cenzaa heeft verschillende maskers ontwikkeld voor verschillende huidtypes en huidcondities. Elk masker geeft de huid de extra oppepper die het nodig heeft. Of het nu veranderde weersomstandigheden zijn, stress, slechte voeding, of de huid snel en effectief verbeterd moet worden. 

Stap 6. Beschermen


Zonlicht is goed voor vorming van Vitaminen D. Echter kan te veel zonlicht ernstige huidschade opleveren en verouderd zonlicht altijd de huid! Er wordt wel gezegd dat 90%, van de verouderingsproblemen van de huid, veroorzaakt wordt door de zon. Zorg vanaf een vroege leeftijd voor bescherming, want zonneschade wordt 'in de huid opgeslagen'. Maak er daarom een gewoonte van om de huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. Goede zonbescherming is dus een absolute noodzaak om huidveroudering tegen te gaan.